Roger Argemí al videoclip de 'Tant se val' gravat al Pantà de Sau. Font: Crea.
Roger Argemí al videoclip de 'Tant se val' gravat al Pantà de Sau. Font: Crea.

Roger Argemí ha publicat ‘Tant se val’ aquest divendres. Acompanyat d’un videoclip gravat al Pantà de Sau, el d’Igualada ha presentat el que és el primer tema d’un EP que té previst llançar al segon semestre del 2023.

“Amb un so americà”, segons defineixen des de la discogràfica de l’artista, Argemí estrena un tema pop-rock, amb alguns tocs subtils de funk i  d’electrònica. A més, tampoc hi falten els genuïns falsets d’una de les veus importants de l’escena poppie catalana.

El senzill tracte, segons informen des de Crea, de “l’inconformisme i la necessitat de l’artista d’explorar nous camins” encara que això suposi anar “contra corrent” – expressió que el propi Argemí utilitza a la cançó. “Ha arribat el temporal, quan et diuen que callis i parles. Em sento com un criminal, per alçar la veu altra vegada” entona Argemí a l’inici del tema.

- Publicitat -

Amb un aire renovat, potser aquesta cançó és l’inici d’un nou camí artístic que prendrà el músic, compositor i productor igualadí. Ara com ara, Argemí ja compta amb dos àlbums publicats el 2016 i al 2019. L’any passat va ser escollit com a representant de la música en català al Festival Liet Internacional. A més, també és fix en les diferents ràdio-fórmules de Catalunya, ha participat al disc de La Marató de TV3 i ha format part de la banda sonora de diverses pel·lícules i sèries. Per altra banda, també ha treballat component i produint temes preseleccionats per Eurovisió, la generació d’OT2020, Eufòria, o artistes com 31 Fam, Piso 21, Ters, Rosa López, Gisela o Dyango, així com artistes japonesos.