El grup de folk-pop català Ran Ran Ran estrena ‘Amstrad’, el segon avançament del seu nou àlbum de caràcter estiuenc “Jo faig rànquings, tu poemes“, que estarà disponible en format vinil a partir del proper divendres 2 de juny.

El quartet, actualment format per Ferran Baucells, Martina Borrut, Miguel Ballester i Joan Villarroya, estrena un contagiós himne pop acompanyat d’una estètica visual que fa al·lusió a l’era informàtica dels 8 bits, i que compta amb la col·laboració de la violoncel·lista Núria Manyou i el violinista Joange Torredeflot.

Aquesta cançó formarà part del seu cinquè àlbum d’estudi, un recull de catorze cançons produïdes per Arnau Vallvé que celebren les coses boniques que passen quan la llum del sol presideix les nostres vides, quan els dies s’allarguen i el temps s’atura.

- Publicitat -