Púniks és un grup que neix a Eivissa entre dos amics per tal de crear un art arrelat a la terra eivissenca, però a la vegada fer-ne d’aquest, un art contemporani. És, senzillament, un espai on mostrar com és néixer, créixer, marxar i tornar a la illa, a més de com la nostàlgia i una sensibilitat especial per la natura ha impregnat tot aquest recorregut. La mescla de cultures, històries i creences és un tret característic d’allà on venim i això és el que es vol reflectir amb Púniks. Habitar a la Terra ja és una forma d’art en sí i és per això que, Púniks pretén mostrar-ho amb diferents estils, punts de vista, sons i referències a l’hora de composar.

‘Llum’ és la seva carta de presentació, un senzill que explica la breu història d’un amor que comença amb la primera llauna de cervesa al pàrquing del club -quan es posa el sol- i acaba amb una llesca de pa amb oli i ulleres de sol al bar del poble -quan acaba l’alba-. Amb ritmes de reggaetón i sintetitzadors lleugers, Púniks reciten una oda a l’amor efímer i espontani, però que deixa marca. D’alguna manera, el grup vol reflectir l’eternitat que es genera entre dos individus despreocupats i desinhibits gràcies a la nit i a la música, on l’únic focus d’un, és l’altre.

- Publicitat -