L’inici de la primavera ha estat el tret de sortida per Pol Ferrés i la seva banda per donar a conèixer el seu nou àlbum, ‘Guateking’. Un nou disc format per un total de 9 cançons amb sons variats que l’amistat, la festa i les ganes de riure i viure en són protagonistes.

El primer tast d’aquest nou àlbum el vam tenir durant aquest mes d’abril amb els temes ‘Tornarem a caminar’ i ‘Txa, Txa, Txa’. Dues propostes amb ritmes molt variats, utilitzant instruments acústics i programats, amb alguna col·laboració i molta festa.

La resta de cançons mantenen la mateixa essència i formen el disc “GUATEKING”. Aquest disc també compta amb col·laboracions molt especials: el raper garrotxí JupyKer i la coral de l’auditori de Girona: el Cor Geriona.

- Publicitat -

El nou àlbum de Pol Ferrés està disponible a totes les plataformes digitals i a Youtube, on també podreu trobar dos videoclips i l’àlbum sencer. El disc està produït pel també baixista de la banda, Roger Martín i masteritzat pel garrotxí Marc Usano.