Haurem d’esperar fins després de l’estiu per gaudir del nou disc de Meritxell Neddermann, però abans no arribi, ens avança un tercer single que ens parla sobre la sensació d’incomoditat que existeix en determinades situacions on no t’acabes de trobar còmode amb algú amb el que suposadament existeix sintonia i mantens una estreta relació. D’això ens parla la Meritxell a “T’esperaré una mica més”.

“T’esperaré una mica més” està produïda entre la mateixa Meritxell Neddermann i Carles Campi, productor també de Vetusta Morla, Jorge Drexler, Morgan, entre d’altres. Es va gravar als estudis madrilenys Reno de Madrid, durant el fred desembre de l’any passat. Inspirada en la sonoritat pop-soul més típica dels Estats Units, Meritxell Neddermann trenca totalment amb una psicodèlica que s’enganxa sense voler-ho.

La sortida d’aquest single va acompanyada d’un videoclip que ha estat dirigit per Clara Dressaire i la Júlia Neddermann, i està fet amb una col·lecció de vídeos domèstics en un to desenfadat gravats durant el 2022.

- Publicitat -