El nou senzill de Gracià Pedro porta per nom “BOLERO D’OLGA” I és una cançó que va compondre d’adolescent, tot i ser molt diferent de la versió final. És la història d’amor d’un noi de 20 anys amb una noia amb qui es troben sovint però mai arriben a interactuar. A la platja, en algun festival de música, al supermercat… i sempre es creuen les mirades però la cosa no va més enllà.

Al final, es tracta d’una oda a l’amor adolescent. A nivell de so, Gracià i la seva banda han fet un canvi important i han començat a explorar terrenys més electrònics i de sintes. Cal destacar també que “Bolero d’Olga” ha estat produïda per Valen Nieto i Arnau Vallvé. Pel que fa a la gravació també hi ha hagut canvis: “Si l’”Avui és l’endemà” el vam gravar en directe, aquesta cançó ha sigut tot el contrari.

Ara el repte serà portar-la al directe i de fet, ens morim de ganes!” “Bolero d’Olga” ve acompanyat d’un videoclip amb imatges de pel·lícules super 8. Algunes seves de fa uns anys, altres de la seva família dels anys 70” i 60” i a partir d’aquí s’ha creat una mini història per acompanyar la cançó. El videoclip l’ha produït Irene Mercader, qui també s’ha encarregat del disseny de la portada, amb una de les fotos de Sílvia Poch i Irena Visa.

- Publicitat -