El duet de Valls Figa Flawas són una de les sensacions del moment. El seu nou single ho acaba de corroborar. “DIABLA” és una oda a les persones amb un alt magnetisme, tant físic com emocional, que torna completament boja a la resta de la humanitat fins al punt de desvetllar al malvat Llucifer que tothom amaga darrere, cosa que ho fa millorar tot plegat. El “jangueo” fet cançó, vaja. El nou èxit dels Figa Flawas compta, a més, amb la col·laboració de Mushkaa, una de les artistes revelació emergents de l’anomenada “banda del pati” (on també s’inclouen Tyets i Julieta).

Dos amics d’infància, el Xavi i el Pep, que convertits en productor i cantant, han irromput de manera volcànica en el panorama musical català, posant d’acord followers i oients mensuals de forma orgànica gràcies a una col·lecció de cançons de tornades divertides, gamberres, però amb un caràcter i una força rotundament pop. Moltes persones els consideren la nova revelació musical del moment. El seu últim single, “Mussegu” (Halley Records, 2023), consolidat ja com la “batxateta catalana” de referència en l’àmbit de la música urbana en català, sona amb força en les principals ràdio-fórmules i triomfa a les xarxes socials com Tik Tok o Instagram. També és una de les cançons que més es busquen a Shazam. En els seus temes hi tenen cabuda tota mena d’estils del nou gir musical urbà-festiu, com el reggaeton, l’urban, el disco i, fins i tot, la rumba.

En aquesta ocasió, Figa Flawas han volgut viatjar a l’infern amb la Mushkaa, una de les (també) artistes revelació del moment i germana d’Alba Farelo, world wide coneguda com Bad Gyal. El combo que conformen els de Valls i la maresmenca consoliden una cançó cridada a ser un nou èxit entre els adolescents catalans, convertint-se en la banda sonora de tota una generació on la producció, les melodies i les lletres estan cuidades fins a l’últim detall i pensades per ser ballades en la nocturnitat.

- Publicitat -

Al videoclip que acompanya la sortida de “DIABLA”, dirigit pel creador audiovisual Liam D, un habitual de l’equip dels Figa Flawas, s’hi poden veure imatges en directe tant dels de Valls com de la Mushkaa, així com escenes de la vida quotidiana.

L’èxit incontestable dels Figa Flawas es confirma amb una gira de més de 50 concerts que els portarà a recórrer els principals escenaris i places de Catalunya. Estaran presents a Valls, Tarragona, Palafrugell, Sitges, Igualada, Mataró, Badalona o Vilanova i la Geltrú i a festivals com l´Acampada Jove, Strenes, Microfusa, Clotilde o Festiuet entre molts d’altres.