Stay Homas publiquen la cançó “THE ONLY ONE”, el darrer avançament del que serà el seu segon disc: HOMAS, que veurà la llum divendres 5 de maig. “THE ONLY ONE” és una cançó acústica molt propera i natural que els barcelonins pràcticament xiuxiuegen a cau d’orella amb les seves delicioses i harmonioses veus acompanyats per una guitarra. Sembla simple, però no ho és. El missatge, com és habitual en ells, és positiu. Parla d’aquella persona que, amb una sola mirada, ens fa sentir especials i, a la vegada, aconsegueix fer-nos esborrar tots els dubtes i les pors que solen amargar-nos l’existència.

La cançó ha estat produïda per Arnau Figueres i Kquimi Saigi, productors habitual de la banda, amb qui han treballat la majoria de cançons del disc.

Des d’aquest febrer, Stay Homas han avançat un total de tres cançons molt diferents pel que fa a producció, però totes elles cançons de pop rodones que enganxen des de la primera escolta i, és clar, en comptar amb el tret característic del grup: les veus del Klaus, el Guillem i el Rai perfectament harmonitzades. Amb “Ese beso” en castellà, “La nòria” en català i, ara, “The only one” en anglès, la banda barcelonina segueix demostrant que és capaç d’emocionar en qualsevol idioma, que no té fronteres creatives i que són el grup més polièdric del panorama musical estatal. HOMAS es perfila com un dels discos més especials d’aquest 2023.

- Publicitat -