“CAELVM”, així es diu el nou treball de la cantant i compositora SANDRA HUNTER del qual ens presenta la primera part, “CAELVM: IN TEMPESTATE”.

El single, MOONCHILD (The Fairytale Version), i el primer videoclip, presentat fa uns mesos, ja ens revela que serà una trama d’episodis.

Compost de set cançons en anglès. La setena, que tanca aquesta primera part, un tema de característiques èpiques combina anglès i català. “CAELVM” fusiona el gènere pop amb música medieval, celta i, fins i tot, èpica al llarg de les disset cançons que acabaran completant el seu nou treball al mes d’octubre, el qual presentarà a Barcelona el dissabte 18 DE NOVEMBRE al Teatre Casino L’Aliança del Poble Nou.

- Publicitat -

Cada cançó de l’àlbum tindrà el seu propi videoclip, a través dels quals s’explicarà la història de Moonchild, una elfa del bosc que fuig del seu poble natal amb el seu estimat però pateix una desil·lusió i intenta reconstruir la seva vida. Els videoclips també faran la funció de capítols d’aquesta saga, al més pur estil J.R.R. Tolkien.

Per què “MOONCHILD” reapareix en el nou treball? Recordem que la Sandra va presentar el seu primer EP titulat “MOONCHILD” al desembre de 2019. “L’EP contenia quatre temes que vaig composar en moments diferents i em vaig decidir a gravar-los. Es va optar per una producció electrònica per fer-lo més comercial, tot i que dins el meu cap sonava com un conte de fades. Va començar la pandèmia i, com va passar a molts artistes, la creativitat es va posar en marxa i van començar a sonar a la meva ment melodies i fragments de lletres acompanyant a Moonchild i em vaig adonar que s’havia quedat tancada a la meva imaginació, que ningú sabia qui era, com era, què sentia… Era com un personatge fora del seu llibre.“

Amb aquesta fusió tan característica de pop amb música medieval i de fantasia, la Sandra vol donar a conèixer un estil on ha trobat el seu lloc.
L’estrena de la segona part de “CAELVM” està prevista per al proper mes d’octubre.