Malson Atmosfèric és aquell grup que sempre els han mirat per sobre l’espatlla al passadís de l’institut. Música reivindicativa i alhora desenfadada sobre les ganes de menjar-se el món i perdre les preocupacions.

Durant aquest 2022 han avançat quatre senzills del seu primer àlbum debut, produïts per Geri i zneakyboi, amb la col·laboració d’Oriol de Ramon (The Tyets) i DAAX (Flashy Ice Cream, Santa Salut) en la mescla, i Adrià Reig i Xavier Lek Farré al màster. A més l’últim avançament van comptar amb un remix del DJ Marsal Ventura, reconegut exlocutor de Flaix FM i recentment actuar al festival Tomorrowland.

Aquests senzills ja acumulen més de 90 mil reproduccions online i ja els han portat a aparèixer a alguns dels mitjans digitals, radiofònics i televisius més reconeguts. També els ha dut a tirar endavant diversos concerts en banda, comptant amb els seus productors i Joan Matacàs (oxigen) a la bateria i Lluís Albets al baix, sent partícips i guanyadors al festival Insomni i el Concurs Jove de Vilablareix. També han anunciat la seva participació en el festival Strenes.

- Publicitat -

“Casa” és la proposta més arriscada de Malson Atmosfèric fins la data, una rumba catalana amb tocs indie, a l’estil Milky Chance. Aquesta cançó ha estat enregistrada pel grup a El Local Estudi de Vilablareix, i ha sigut masteritzada per Omar Ferreté a Fatlab Studi.

Aquesta és de les lletres més personals de l’àlbum que està produint el grup, narrant l’acceptació que implica una ruptura, ja sigui en una relació com en una amistat. Això també ha sigut plasmat per l’equip de Flame TV, dirigit per Jason Palma, sota la direcció d’art de Núria Hugas (Santa Salut), estilisme de Nona Soldevilla, suport de Cristina Ramon i una llarga figuració, comptant l’avi del mateix cantant.

La portada i els crèdits han sigut dissenyats per LoiNeverSleeps.