Després de l’èxit de “Cobarde”, Laura West ens sorprèn aquest abril amb el seu primer single exclusiu en català, “PKAMI”.

El tema, produït per Bengro, ens porta el so pop-urbà que caracteritza l’artista afegint una base amb ritmes africans que, juntament amb una lletra a l’idioma nadiu de la catalana, no deixarà el seu públic indiferent. Es tracta d’un tema molt energètic amb què l’artista vol animar els seus oients a fer una introspecció i plantejar-nos com podem arribar a percebre l’amor avui dia.

I és que “PKAMI” parla del moment en què ens adonem que hem idealitzat una persona i de com la ment ens pot jugar males passades de tant en tant. En retrobar-se amb un amor passat, la Laura recorda com se sentia presa en una relació en què pensava que coneixia l’altra persona, quan la realitat era molt diferent i la imatge que ella havia creat a la seva ment no es corresponia. És aquí quan l’artista es pregunta “Per què a mi?”.

- Publicitat -