Un any després de la publicació del seu últim disc, Land of Coconuts presenta un nou single titulat Puc ser fàcil (Right Here Right Now), una cançó amb pinzellades de rock, pop electrònic i dance. El senzill, produït i mesclat per Enric Peinado, és un ballable que parla de l’oferiment i el desig més primari en una nit de bogeria.

El videoclip de Puc ser fàcil, realitzat per Joel Cànovas i Adam Yadlovskyi, presenta al grup en una habitació d’hotel en la qual pot passar qualsevol cosa. Música, ball i joc tenen lloc al voltant d’un llit, en el qual també hi apareixen elements de l’imaginari de la banda barcelonina, apareguts en els seus videoclips més recents.

Actualment, Land of Coconuts està presentant el seu tercer disc titulat Vɘritats, alhora que prepara el llançament d’un altre senzill que apareixerà a la tardor. Paral·lelament, el grup està en procés de composició del que serà el seu proper àlbum.

- Publicitat -