Després de “MAI”, arriba “ARA”, la nova aposta musical de Joan Liaño. El jove artista de Granollers ens torna a sorprendre amb un nou tema, que canvia de paradigma estilístic en relació a la seva anterior cançó per aportar noves sonoritats i mostrar un altre perfil artístic.

Amb “ARA”, Joan Liaño s’endinsa en els ritmes més discotequers i ballables. La temàtica d’aquesta nova cançó ens parla de l’empoderament personal, de creure en nosaltres mateixos i en les nostres possibilitats. Per aquest motiu, Joan Liaño ens commina a viure i empoderar-nos ja mateix, és a dir, “ARA”.

Aquest nou single arriba després de l’èxit de la primera proposta de l’artista, una cançó anterior a aquesta novetat que ja suma milers d’escoltes a les plataformes digitals i milers de visualitzacions del seu videoclip a YouTube.

- Publicitat -