Joan Dausà està vivint un dels moments més dolços de la seva carrera. Enguany celebrarà els deu anys del Jo Mai Mai, una de les seves cançons més conegudes, i amb la qual Dausà es va donar a conèixer al món.

Per retre homenatge a aquesta efemèride l’artista de Sant Feliu, publica un nou Ep de
dos cançons on es pot escoltar una nova versió més pop de la popular cançó, i la cirereta del pastís, que és la cançó Judit.

A Dausà se li ha acudit fer la segona part del Jo Mai Mai, centrant tota l’atenció a la protagonista de la primera part. Que passaria si deu anys després vol quedar amb tu el teu amor platònic? Dausà planteja un tema universal en una cançó que compta amb Martí Maymó i Santos & Fluren a la producció, que una vegada més saben combinar perfectament l’emotivitat i èpica de l’artista, amb el pop indie que tan els caracteritza. Una cançó que torna a deixar un final obert i que qui sap si d’aquí deu anys en podrem escoltar la tercera part.

- Publicitat -

La popular realitzadora Lyona, ha estat la responsable dels dos videoclips. Judit ha estat enregistrat al barri de Gràcia i compta amb la presència de Sara Espígul, Jan Cornet i Santi Ricart, els actors que van protagonitzar Barcelona Nit d’Estiu. El film de Dani de la Orden inspirat per la cançó.