En Guillem Bautista Novo és un músic emergent de vint-i-quatre anys que porta en contacte amb la música des dels quatre anys. Recentment, ha iniciat el seu projecte musical llançant dos àlbums: “NU” i “Corrents”, a més de tres singles: “De lio en lio”, “Tot és radiant” i “La protagonista”. Amb l’arribada de la primavera, en Guillem ha pres distància i ha compost, produït i masteritzat “Lluny de tu”.

Aquesta cançó parla de com la immediatesa del moment fa que tot sigui molt canviant “menys tu, que si vols pots quedar-te aquí al meu costat”, tot i que “vas prometre’m que vindries a sopar, i esperant s’ha enfredat”. Aquesta cançó, com la majoria de les que l’artista ha tret fins al moment, parla de temes tan quotidians que tots els seus oients s’hi poden sentir identificats en un moment o un altre, i aquesta és la màgia d’en Guillem, que fa sentir còmplices a tots els seus seguidors d’un mateix sentiment.

- Publicitat -