Foo Fighters anuncien el primer disc després de la mort de Taylor Hawkins el març de l’any passat. “But Here We Are” estarà produït pel propi grup en col·laboració amb Greg Kurstin i el descriuen com el primer capítol de la nova vida del grup.

Estarà format per deu cançons, que s’estrenaran el 2 de juny. De moment ja en podem escoltar el primer senzill ‘Rescued’.

Sobre el nou disc, Grohl explica que el disc serà una resposta brutalment honesta i emocionalment crua a tot el què el grup ha suportat els últims temps. Un disc on es viurà des de la ràbia, el dolor, la serenitat o l’acceptació.

- Publicitat -

La banda només ha anunciat dues actuacions europees als festivals Rock Am Ring i Rock Im Park.

Tracklist

01. Rescued
02. Under You
03. Hearing Voices
04. But Here We Are
05. The Glass
06. Nothing At All
07. Show Me How
08. Beyond Me
09. The Teacher
10. Rest