Flashy Ice Cream presentaven fa un any el seu tercer àlbum ‘HANGOVER’ (febrer 2022),la tercera referència del grup on es pot veure l’evolució de la banda en tots els aspectes, tant en l’àmbit musical com visual. Seguidament, els de Sabadell va presentar l’EP ‘AFTERSUN’.

Amb l’arribada de la primavera del 2023 presenten un nou senzill: ‘Quan em tornes a mirar’, el nou hit estiuenc de Flashy Ice Cream que parla de la sensació d’estar enamorat d’algú, tant enamorat que és com si anessis “col·locat” de l’altra persona. També, aprofiten per expressar que ara la vida els somriu i que per fi, poden celebrar el seu èxit després de tant de treball.

Un mambo mixejat amb batxata que et farà ballar i vacil·lar on sigui: discoteques, festes i platges durant tot l’estiu, i que la gent arribi a vibrar com ho fa el grup!

- Publicitat -