Erin Hyvin, la jove artista de Barcelona, presenta “Alyssa”, el primer senzill del que serà el seu EP debut i en el qual ha comptat amb Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril) en la producció. Erin Hyvin sempre ha estat envoltada de música.

Després de viure una temporada a Los Angeles, va sentir la necessitat de convertir totes aquestes experiències en cançons i compartir-les amb el món. “Alyssa” és el primer senzill del seu EP debut i està inspirat en una dona que va conèixer en arribar a la ciutat. Una persona amb esperit d’heroïna que vivia la vida sense importar el que pensessin els altres. Amb aquesta cançó, Erin abraça la singularitat, la naturalitat i el poder de ser una mateixa.

En la seva melodia barreja sons càlids, veus vellutades i sintetitzadors suaus que traslladen a un món de somni. El tema ve acompanyat d’un videoclip, dirigit per la mateixa Erin i gravat pel cinematògraf Gerard Aparicio. En aquest, Erin encarna la personalitat d’Alyssa presentant-la com una dona empoderada i única en un espai oníric envoltat de natura, flors i cavalls que representen de forma metafòrica el propi món mental on viu Alyssa. En el clip també es fa un gest a la cultura americana, comptant amb un clàssic americà.

- Publicitat -