Després de mesos de treball intents BIVAC neix aquest 2023 de la mà d’un grup de joves del Pla de l’Estany amb ganes de fer bona música.

El seu estil beu dels clàssics del pop-rock català, passant per sons més actuals i que conformen un segell propi en totes les seves cançons.

Aquest divendres s’estrenen presentant el seu primer EP “Memòries d’un demà”, un recull de 5 cançons que mostren com encara la vida el grup i que, des d’avui, ja podeu trobar a totes les plataformes digitals.

- Publicitat -

A més, el passat dissabte dia 15 d’abril es van proclamar guanyadors de la final provincial de concurs “DESTACA’T 2023”, portant-los aquest juliol a tocar en marc de l’Acampada Jove a la final del concurs “MÚSICA JOVE” amb artistes d’arreu dels Països Catalans. Aquest és el “Punt de partida” amb el que BIVAC vol donar a conèixer la seva música arreu.