BAT Cheaterz és un grup de música urbana format pels integrants “SANS BTZ” i “MARS BTZ”, dos joves del Baix Llobregat. Ara, s’han posat a la disposició del panorama urbà a Catalunya mesclant diversos estils com el rap, trap, dancehall, drill i d’altres. Una sonoritat que l’han sabut portar al català i al castellà, mantenint la seva essència.

El grup ja ha fet equip amb el productor @deps_roomlab i el segell Delirics, amb qui presentaran el seu àlbum debut, i amb qui van presentar un primer tema: ‘Perduts’, un dancehall tropical que van publicar a l’estiu, sota la producció del Koa, productor d’una de les bandes referents d’urbana del moment: 31 FAM.

Comença la primavera i amb ella fan un avançament del seu primer àlbum amb ‘Going up’, un tema que parla sobre l’esforç personal, la motivació i el creixement. Aquest nou senzill es veu influenciat per estils americans com el trap i el grup deixa clar el seu missatge motivador envers la vida i els camins de cadascú que estan plens de projectes i reptes personals!

- Publicitat -