Als músics els agrada molt parlar de noves eres. Etapes que es tanquen per obrir-ne d’altres i que sovint volen driblar la sort sense ferir l’essència. Aquella sensació d’estripar una partitura, de fer tabula rasa. Vernat encara un nou camí que no pretén grans revolucions sinó petites sacsejades, sobretot emocionals (també sonores) amb les quals Vernat marcarà el full de ruta del que a l’horitzó s’albira com un nou disc que veurà la llum aquesta primavera.

El primer capítol d’aquesta nova aventura de l’artista sabadellenc arriba en forma de col·laboració. Un combo estel·lar que eleva l’efemèride fins a punts completament inhòspits. Si fa uns mesos ens sorprenia amb la deliciosa “Tu”, juntament amb Judit Neddermann, ara li arriba el torn a la seva germana Meritxell. El single, titulat “Noemtallislesales” és el primer senzill d’aquest nou disc que s’espera amb ganes i que mostra les primeres pistes que no fan més que refermar un projecte que creix a passes de gegant.

“Noemtallislesales” funciona com un mantra, un exercici d’autoafirmació i un diàleg intern que exposa aquell moment en el qual els somnis, les ganes d’avançar i el talent topen amb algun obstacle o alguna persona que frena aquest procés i ens fa vulnerables, fràgils.

- Publicitat -

En l’apartat sonor, la cançó fusiona elements de l’imaginari folkloric de l’artista amb la música electrònica creant un disseny sonor oníric combinat amb elements quotidians i orgànics.