El grup barceloní Siderland publica “Ja no et trobo a faltar”, una cançó festiva que parla del desig de recuperar la llibertat i l’estabilitat després d’una ruptura amorosa. És el primer senzill que la banda estrena després de ser el primer grup català a optar a participar a Eurovisió representant Ràdio Televisió Espanyola.

Ja no et trobo a faltar suposa un pas en l’evolució musical de Siderland. Manté la vocació lluminosa que caracteritza el grup, les melodies brillants i èpiques, però a més hi afegeix una tornada especialment enganxosa. La cançó s’emmarca en el gènere del pop i l’EDM i augmenta encara més de revolucions que en temes anteriors.

La lletra explica la història d’una parella que ha tingut una ruptura molt complicada i com un d’ells ha aconseguit sobreposar-se i està delerós de recuperar les amistats, les ganes de festa i la capacitat d’estar sol. Composta per Siderland (Uri Plana, Albert Sort, Andreu Manyós), també ha estat produïda pel grup a l’estudi i mesclada i masteritzada pel mateix Plana (Doreste Records).

- Publicitat -