Moltes vegades ens ofusquem quedant-nos obcecats en situacions que ens fan sentir malament i que no ens agraden. En problemes que no sabem com afrontar i que no ens deixen avançar. I, sovint, la solució per sortir-ne acostuma a ser ben senzilla. Tan sols cal mirar aquestes adversitats en perspectiva i veure la manera de capgirar-les per convertir-les en el punt de partida d’un nou camí, tal i com es pot observar en el videoclip que acompanya aquesta nova cançó.

Això és el que Seikos ens volen transmetre en el seu nou senzill: “He vist”. I és que tots els cops que caiem al fons del pou tan sols són noves oportunitats per tornar-ne a sortir encara més forts i amb més experiència. Parar per agafar aire és necessari, i ens facilita veure les coses des d’una llunyania que ens permet desxifrar cap a on virar la barca, perquè un moment difícil acabi sent tan sols una minúscula pedra enmig del riu que cal superar per seguir endavant.

D’aquesta manera ens avancen com sonarà el nou disc que estan preparant. Una sonoritat que destaca per una barreja d’estils, on el conjunt s’inspira en referències tan diverses com “Dancing in the moonlight” de Toploader i “Don’t stop the party” de Black Eyed Peas. Quelcom que obre les portes a una nova etapa en la trajectòria del grup que, tot i no perdre la seva essència, aposten per començar a forjar una nova ruta que els dugui encara més lluny.

- Publicitat -