Aquest divendres ha arribar “RR” l’esperat EP conjunt entre Rosalía i Rauw Alejandro, format per tres cançons: ‘Beso’, ‘Vampiros’ i ‘Promesa’.

Tot i que havien coincidit algunes vegades a l’estudi de gravació és la primera vegada que la parella graven cançons de forma conjunta.

El disc explica en forma de crònica sonora el seu camí com a parella, amb pistes sobre el què els hi depara en el futur.

- Publicitat -

La cantant comenta que per ells dos sempre és primer l’amor i que la resta ve després, però aquesta vegada s’ho han saltat per poder acabar aquestes cançons i compartir-les amb tothom. La catalana afegeix que després de més de 3 anys aquestes 3 cançons estan aquí i cadascuna d’ella pertany a una etapa diferent de l’amor.

De moment ja es pot veure el videoclip de ‘Beso’, on es poden veure imatges privades i inèdites de la parella, mentre viatgen per tot el món. Es veuen imatges de les seves gires pel Japó, Espanya, França, el Regne Unit, els Estats Units o Puerto Rico, entre altres.

El videoclip acaba amb una escena molt comentada a la xarxa, on es veu a la Rosalía posant-se un anell, que sembla de compromís.