Foto; Rubiales-Photography

El sound system de reggae en català més longeu del país torna a la càrrega amb Bang Bang, el millor disc dels Pirat’s Sound Sistema després de més de 20 anys de trajectòria musical, gairebé 850 concerts i 4 discos i 1 EP. A més, ho fa transformant el trio en quartet, amb la incorporació de la veu femenina de Serena, qui aporta nous timbres, més festa i més mala llet al projecte.

Tal i com ens demostraven en el single d’avançament publicat el 27 de gener (i que portava el mateix nom que el disc), els Pirat’s Sound Sistema estan en plena forma i ens brinden 10 cançons que aquesta vegada amaguen sorpreses estilístiques sense deixar de banda l’essència 100% Pirata.

El pal de paller continua sent el reggae, el dancehall i l’ska de denúncia però en aquest nou treball la Pirata incorpora sons del moment com l’electro-soca de “Normalitat”, l’afrobeat de “Bang Bang”, el dancehall futurista de “Sense Llum” (amb Maluks i Alidé Sans) o el reggae amb picades d’ullet al trap de “El Lliri” (amb Yung Rovelló i La Clika Pika).

- Publicitat -

Els de Sants-Maresme-Girona publiquen així treball i ho fan sota la batuta musical del productor bagenc Oriol Puig ‘Puxi’ de Tropical Galàxia, 10 noves cançons infestades de ritmes jamaicans i un dub a mans de Chalart 58.

La gira dels Pirat’s comença aviat i, de moment, ja hi ha tres concerts confirmats:

15 abril a la Deskomunal (Barcelona)

13 de maig Castellvell del Camp

3 de juny a la Pobla de Segur