Foto: Lluís Tudela

Aquest single és l’últim que estrena MTINES que presenta el disc complet el divendres 24 de març, conjuntament amb el videoclip d’aquest tema.

‘Com vols que no ho vegi’ parla d’aquelles exparelles que et tracten com un desconegut i en el fons es per protegir-se a ells mateixos. Una cançó sensible, propera i trista. Musicalment és una cançó industrial, sense instruments analògics, on destaca el contrast entre la melodia harmònica i lligada, amb la base rítmica que està marcada i tallant. La cançó sobresurt amb la col·laboració de David Carabén, cantant i líder de Mishima, i una de les millors veus de Catalunya.

En el videoclip, que surt divendres amb tot el disc, hi ha una aparició estel·lar de Roger Coma, un dels rostres més reconeguts tant de la televisió com del cinema català. Publicada originàriament amb el primer grup de Marc Tinés, Estramoni, ara la reversiona amb una estructura nova i una sonoritat més actualitzada. Avui, dimecres 22, es farà una presentació del disc a la sala Heliogàbal de Barcelona i el dissabte dia 25 tocarà al Lets Festival a la sala The Garage (Hospitalet) juntament amb Vera Fauna.

- Publicitat -