‘Els Dies Iguals’ és el primer disc de MTINES. Després del seu EP debut, ‘PQLCNSMS?’, MTINES torna amb un LP de 7 cançons on destaca el seu so que sura entre un bedroom pop amb tocs mediterranis, gràcies a la guitarra acústica que acompanya la veu de l’artista, amb unes bases electròniques que acosten la música a sons com el de Mac Miller o easy life. Conceptualment, el disc està format per idees xocants, com que els dies són tots iguals de gran i també ho eren quan eres petit, les rutines, les coses que no canvien, les coses que sempre fas (rentar-te les dents, esmorzar, dormir, menjar…), els llocs on sempre tornes, els dies que es repeteixen al llarg de la teva vida, els dies universals, els sentiments de sempre, i de tots, als quals sempre tornem encara que no vulguem. El disc ha estat produït per l’Emili Bosch de b1n0, productors que han treballat amb artistes com Núria Graham, Ferran Palau o El Petit de Cal Eril.

El disc ve acompanyat per una tetralogia de videoclips dirigits per Laura Sisteró (nominada a un Gaudí com a millor direcció novell i millor documental per Tolyatti Adrift) i protagonitzats per MTINES i Greta Fernández (Elisa y Marcela y La hija de un ladrón). Tots ells conformen un petit film musical que serà la porta d’entrada a l’àlbum. El curtmetratge parla d’una relació de parella i els seus secrets. El dimecres 22 de març farà una presentació del disc a la sala Heliogàbal de Barcelona i el dissabte dia 25 tocarà al Lets Festival a la sala The Garage (Hospitalet) juntament amb Vera Fauna.

- Publicitat -