MTINES es porta al seu terreny l’havanera, adaptant un monòleg de ‘L’Hostal de la Glòria’, obra de Josep Maria de Segarra.

“Està inspirada en la meva àvia i en una història d’un amor frustrat perquè els seus pares no la van deixar i ell se’n va anar al Brasil. Em va dir una vegada que ja no sabia ni si era viu o mort. Em va fer reflexionar sobre el pas del temps, i com el que no ha passat es deforma fins al punt que no saps ni si l’altre és viu o mort”. L’artista barceloní col·labora amb Anna Andreu, una de les artistes més valorades del panorama català amb la sortida de ‘La Mida’, per fer una versió personal i actualitzada d’una havanera. No és una cançó d’amor, i l’MTINES va lluitar molt perquè no ho sembles. Parla del que vols, però et fa por tenir. De les complexitats del desig. Aquesta barreja es transforma en una cançó equilibrada i bonica, amb notes del passat, però un regust molt actual.

El single ve acompanyat per un videoclip que correspon a la tercera part de la tetralogia de videoclips dirigits per Laura Sisteró (nominada a un Gaudí com a millor direcció novell i millor documental per Tolyatti Adrift) i protagonitzats per MTINES i Greta Fernández (Elisa y Marcela y La hija de un ladrón). Tots ells conformen un petit film musical que serà la porta d’entrada a l’àlbum que sortirà a finals de març. Gravat en analògic (16 mm) narra una història d’una parella. MTINES tocarà en el marc del Lets Festival, juntament amb Vera Fauna, el 25 de març a la sala The Garage a l’Hospitalet.

- Publicitat -