Miki Núñez presenta la seva nova cançó “Entre Un Millón”, una composició delicada i reflexiva on uns acords de guitarra d’aire pop acompanyen els records i els vestigis d’una relació inesborrable.

Amb aquest nou senzill, Miki junt amb la producció de Roger Rodés desenvolupa un so més meticulós, passant d’uns sons clàssics de guitarra acústica a una fusió festiva i encoratjadora de sintetitzador. “Entre un Millón” ens presenta una història a mig camí entre l’amor i el desamor, des d’un punt de vista realista que frega el dolor.

Després del llançament de “La Mitad” amb Paula Koops a principis d’aquest any, una cançó despreocupada i acolorida, Miki Núñez aposta per ensenyar-nos una versió més íntima, centrant-se en racons més amargs que també formen part d’aquest imaginari del seu nou projecte, sense perdre la seva essència juvenil i divertida.

- Publicitat -

A aquesta cançó l’acompanya una producció audiovisual d’OMGLOBAL creative studios SL, dirigida per Ale Lanoix. Un resultat casolà i proper és l’aposta de Miki Núñez per acostar-nos a aquests segons màgics, uns quants entre un milió.