“D’una altra manera” és el nou disc de Mariona Escoda. Un treball discogràfic amb aires de pop, cançó d’autor i, fins i tot, rock, en què l’artista busca reivindicar-se. Deu cançons amb lletres personals on es vol mostrar tal com és, sense barreres i sense cap frontera, i que es presentarà el 16 d’abril a la Sala Paral·lel 62 (Antiga Sala Barts).

La seva participació i el fet de guanyar la primera edició del talent show televisiu Eufòria ha fet que la seva música arribi a molta gent, que estigui enmig del focus mediàtic i sense, voler-ho, això ha propiciat que el públic s’hagi fet una idea de com és. És per això que, amb aquest disc, pretén fer un pas endavant i explicar qui és realment Mariona Escoda, mostrant la seva cara més amable i alegre però també els seus fantasmes i les seves pors.

Amb un so fresc, actual i esquinçador, “D’una altra manera” no deixarà indiferent a ningú i sorprendrà tant fans com nous públics. Un disc molt complet que ha creat juntament amb grans noms a la producció com Roger Rodés, Àlex Pérez (productor de Miki Núñez, Maria José Llergo, Lildami o Samantha), i Alícia Rey; i en algunes composicions juntament amb Manu Guix, Adrià Salas o Àlex Pérez.
A més, compta amb un bonus track que la Mariona vol regalar al seu públic: “Ara que ets aquí” gravada en directe i sense retocs. A la primera i al natural, com és la jove artista de Valls.

- Publicitat -