“D’una altra manera” és el segon avançament de l’esperat àlbum de Mariona Escoda amb títol homònim, que acaba de veure la llum, una setmana abans del llançament del disc.
Presentant-nos aquest nou single, l’artista vol fer el primer pas cap a l’objectiu de l’àlbum: presentar-se tal com és, sense barreres i sense fronteres.

Tot jugant amb el so fresc i actual que caracteritza el pop electrònic, “D’una altra manera” pretén sorprendre tant a fans com a un nou públic amb una melodia enganxosa i una lletra que empodera en què l’artista planta cara al que s’espera d’ella.
Amb el potent inici “Sé que no vull començar, intentant encaixar, donant el que tothom espera” Mariona deixa clar que no vol deixar-se definir pel que el públic creu que és, sinó que vol ser ella la que forgi el seu propi camí.

Aquest objectiu és el que l’artista persegueix i que es veurà culminat al seu nou àlbum el proper 31 de març.

- Publicitat -