KM.0 és un grup integrat per set músics d’arreu de Catalunya que es van anar sumant al projecte amb la idea de musicar un poema que va caure a les seves mans: ‘A tu’. Tot això passava just abans de la pandèmia, i durant aquest temps han fet que la seva música es vagi cuinant a foc lent, treballant i cuidant cada tema al detall.

Després de presentar un primer tema: ‘Em quedo’, una cançó que van escriure tots plegats quan passaven uns dies d’estiu junts a Peníscola, ara publiquen ‘Va canviant’, un segon avançament del seu primer treball amb el segell Picap.

‘Va canviant’ és una cançó que compta amb la col·laboració de la Gemma Humet, la producció a càrrec del grup i del Toni Benlloch, amb la mescla de @mixbykike (mesclador de Ginestà), el màster de Juanjo Muñoz i el videoclip a càrrec de l’Albert Raga. Aquesta cançó parla de que les coses canvien. Les primeres estrofes es centren en records de diverses situacions i la part de la Gemma Humet explica la reflexió de que moltes vegades, anticipem fets i ens muntem històries, aquella “futura nostàlgia” que realment, no existeix en un present. Les coses venen, canvien, evolucionen i mai sabem de quina manera ho fan.

- Publicitat -