Després de col·laborar amb artistes de la talla de la Sara Roy, Koers, Sexenni i Gigi Ros, Júlia Blum ja prepara un nou àlbum ple de sorpreses!

Abans però, ja ens ha avançat un tema: ‘cançons amb títols llargs’ i ara, presenta el senzill que porta per nom també el seu nou àlbum: ‘vainilla’.

Aquesta cançó porta el nom del disc perquè parla de tots els temes que hi ha dins d’aquest nou treball. Explica com cada cop la “vainilla” ha anat atrapant més a la Júlia i com aquest nou univers s’ha convertit en una bombolla de la qual cada cop, la sentia més seva. L’artista barcelonina mostra la quotidianitat de la vida amb aquest tema on parla de que quan menys pensa en la composició dels temes, amb més fluïdesa surten. “Amb qui vols i com tu vols, sents la vainilla al teu cos”, una frase que remarca que tothom pot fer-se seu aquest àlbum ple d’intencions, de sentiments, d’emocions, i gaudir-lo des d’on vulguin i com vulguin.

- Publicitat -

Amb aquest últim avançament Júlia Blum està a punt de presentar-nos el seu nou disc que s’identifica amb aquesta època de la vida de la cantant.