Foto: Xavi Souto

L’artista santboià Joanlupi ha estrenat avui un nou senzill, “Ara que som joves”. La cançó compta amb la col·laboració de la banda Caramelo, guanyadors de l’Hospisona 2023, i és fruit de l’encàrrec que el projecte català Tindercat va fer a l’artista amb l’objectiu de crear una cançó que reflexionés sobre el procés de conèixer una persona des de zero i començar a descobrir com estimar-la mentre encara som joves.

A partir d’una maqueta que Joanlupi va gravar fa més d’un any, ell mateix i Toni Benlloch, encarregat de la producció de la cançó, van donar-hi forma fins a convertir-la en el tema pop amb traces d’electrònica que és avui en dia. La col·laboració de Caramelo va acabar d’arrodonir “Ara que som joves”, que ens vol fer oblidar la urgència de tenir-ho molt clar abans de prendre decisions i esprémer les ganes de compartir temps amb la persona que ens agrada.

- Publicitat -

La cançó porta per títol com el llibre que han editat l’equip del Tindercat i que ja es pot trobar a les llibreries.