Elena Gadel presenta aquest 2023 el seu quart disc “La Dona Que Em Vesteix”, un nou àlbum on s’obre en canal i ens parla de diferents realitats des de la sinceritat, la valentia i l’empoderament.

Es tracta d’un projecte cuinat a foc lent, format per cinc temes que tracten temes com l’amor, el conflicte i deixar anar a través de lletres esquinçadores que no deixaran ningú indiferent. Inclou els seus èxits “Et Confesso” i “Lobo”, aquest darrer avançament ha reunint més de 21k reproduccions a Spotify i va arribar acompanyat d’un videoclip aclamat per la crítica, dirigit per Ivan Labanda amb més de 42k reproduccions a Youtube.

Amb un so que transita entre la cançó d’autor, el pop de producció electrònica i les reminiscències flamenques, Elena Gadel narra cinc històries per endinsar-se en el seu imaginari. Amb melodies dolces, però potents i lletres crues i reals, l’artista obre la porta al seu públic i convida a navegar entre diferents situacions viscudes i narrades en primera persona.

- Publicitat -

“Et Confesso”, tema que obre l’EP, ens parla d’un amor passat. A continuació, “Lobo” s’alça com una crida d’auxili en què es plasma la violència de gènere en tota la seva cruesa, una cançó incòmoda però real.
“Niña Eterna”, l’equador de l’àlbum, narra el sentiment de paralització quan es vol fugir del conflicte i les ganes de tornar al refugi, on una se sent segura.
L’eufòria arriba amb “Ganas Locas De Vivir”, un tema dedicat a l’explosió d’emoció i de llibertat que neix del descobriment de l’amor en una forma nova i desconeguda. Un amor entre dues dones.
Finalment, “La Dona Que Em Vesteix” posa sobre la taula i reivindica la realitat a què s’enfronten les dones dia a dia: complir uns estàndards i unes expectatives acceptades per la societat que, al final, esgoten.