Després de publicar fa unes setmanes el single ‘Angelina Jolie’, ara us presentem el segon avançament del proper EP de la banda catalana, disponible el 21 d’abril.

‘No em feu cas’ és el segon single d’avançament de “Cosa Fina” (The Yellow Gate Records 2023), el quart EP de la banda catalana Dan Peralbo i El Comboi que veurà la llum a l’abril.

A la seva habitual fórmula poprockera, de melodíes trapelles i estimulants, han afegit un toc d’ingredient funk, que els col·loca en l’órbita de bandes com Parcels, The Rapture, Novedades Carminha o La Ludwig Band. Un al·legat per viure la vida al màxim, treient-li ferro i serietat al tema, fins i tot de vegades perdent el control i sense caure en una excessiva autoexigència o ambició.

- Publicitat -

El treball ha estat enregistrat al desembre a Mocca Records, produït per Albert Rams, mesclat per Àlex Moore i masteritzat per Javier Roldón a Vacuum Mastering.

“Cosa Fina” és un recull de 5 cançons sense complexes i amb un clar protagonisme de les guitarres. La banda ha plasmat l’energia dels directes gravant en directe i sense gaires artificis, buscant un so més cru i despullat. Descobrim així la faceta més sincera i divertida de Dan Peralbo i El Comboi.