Bredda és fusió festiva, de caliu i germanor, amb una espurna característica que consoliden amb un missatge únic.
Amb una nova formació, la banda se segueix reivindicant dins l’escena musical de ponent, com un dels grups amb més projecció de les terres de Lleida.

Després de publicar l’any passat Resiliència, Bredda decideix fer un salt professional i presentarà el proper 13 d’abril el seu segon treball d’estudi que portarà el nom de La Nostra Història. A través d’aquest concepte, la banda pretén englobar en un àlbum d’estudi amb 4 cançons, un recorregut sobre la història catalana i la cultura popular dels països catalans ordenat cronològicament, amb la finalitat de defensar la llengua i utilitzar-la una vegada més com una eina de protesta i reivindicació en cadascuna de les cançons que en formaran part.

La Nostra Història, pretén recordar en 4 cançons els inicis de la història dels països catalans i la cultura dels pobles. A través de les seves lletres pretenen reivindicar una vegada més la llengua catalana i transmetre una sensació d’anhel de llibertats.

- Publicitat -

Tenim Memòria, és el primer dels temes del treball que presentaran, i tal com indica el seu títol, és una cançó reivindicativa que fa referència a tot el que ha viscut el poble català històricament. Un record constant a molts il·lustres i ubicacions, que avui dia són història de Catalunya. Al mateix temps que pretén recordar la importància que sempre ha tingut i continua tenint la cultura popular.