‘Quietud’ és la proposta que acaba de presentar Anna Andreu, una de les tres cançons que l’artista té preparades perquè vegin la llum aquest any. En totes elles Anna Andreu s’acompanya amb gent té a prop i que en certa manera han estat des de sempre.

És el cas d’aquesta cançó. A ‘Quietud’ s’acompanyen de Rita Payés i Pol Batlle on juntament amb la cantant uneixen forces per musicalitzar un poema homònim de l’autora mallorquina Maria Antònia Salvà. Un poema que convida a passejar per un bosc tranquil i que ara ells exploren la possibilitat d’un altre art, en aquest cas el de la música, traslladant-lo per complet al seu terreny.

Una proposta sincera i fràgil, tot i que amb potència de sentiment, on aconsegueixen traslladar l’impacte de la música en el record d’un lloc conegut.

- Publicitat -

La proposta va acompanyada d’un videoclip que ha estat realitzat per Jordi Martínez amb la voluntat de traslladar a l’espectador, mitjançant la música, la mirada diferent dels diferents equilibris impossibles del dia a dia en un estudi de gravació on sempre hi ha presents diferents realitats que sovint passen desapercebudes.