La cantautora Marta Shanti ha publicat el primer avançament del que serà el seu primer disc de llarga durada. ‘Aire’ és la cançó que ha presentat que tracta sobre l’acceptació a un mateix, de la por personal que ens aixafa i ens limita avençar. Una producció que ha anat a càrrec de Jordi Díez i que està carregada de ritmes electrònics i de melodies orgàniques. Un tema pop que permet descobrir la sonoritat i el món interior de la cantant endevinant amb comptagotes què podrem trobar a “On comença el camí”, el primer àlbum de la cantant.

A més la cançó compta amb un videoclip que Marta Shanti ha enregistrat amb alumnes d’ESO de l’Institut de Montmeló. Una relació entre artista i adolescents que destaca, ja que va ser durant aquesta etapa on “em vaig construir un personatge de mi mateixa, em comparava constantment i em forçava a encaixar”, segons declara la cantant.
Un videoclip que aplega sensacions, emocions i vivències tractades d’una manera quotidiana.

- Publicitat -

“On comença el camí” és el nom del disc que veurà la llum abans d’acabar l’any i que incorporarà aquesta cançó. Un àlbum que serà el primer després que la Marta Shanti publiques dos EP’s: “Arrels” autoproduït, i el segon “Ànima” publicat el 2021 que aplegava cançons com ‘Manifest’, ‘Summer’ o ‘Estiu.