Després de hits indiscutibles que composen el seu primer disc, com ‘Valentina’, han presentat dos treballs més: ‘Valhalla Vol.1’ i ‘JETLAG’, dos àlbums que han estat tot un èxit i que han sonat per totes les ràdios del país i els ha portat a traspassar fronteres iniciant una gira més enllà de Catalunya.

Ara estan preparant un quart àlbum sota el títol ‘Bona fe’, del qual ja han avançat alguns temes com ‘Wan Tun’ i ‘X2 REAL’, i ara en fan un tercer avançament amb ‘Massa fum’, una cançó amb aires estiuencs que parla d’aquells dubtes i complicacions quan estàs en una relació de parella. El neguit de conèixer gent nova i com psicològicament vols posar-hi cap per arribar a una conclusió ferma.

‘Massa fum’ també suposa un remember a l’estil 31 FAM que et transporta a l’època de ‘TR3TZE’, un estil que els representa i identifica com a grup, però que a la vegada, havia quedat una mica oblidat per l’exploració que havia fet la banda cap a altres estils o sonoritats al llarg dels anys.

- Publicitat -

Per escoltar la resta del disc haurem d’esperar al 24 de març.