La jove vallesana Valèria N. Saurí entrega el seu primer disc llarg amb el títol de ‘Bocaterrosa’ a través de Halley Records. Un disc gestat durant mesos de la mà del seu partenaire André Nascimbeni i les contribucions de Vernat i Xicu a la producció, a més de les col·laboracions destacades de Meritxell Neddermann, Ferran Palau i Flashy Ice Cream.

Deu cançons que mostren la seva riquesa i versatilitat musical que, més enllà del pop alternatiu, abraça altres gèneres com l’electrònica, el neo-soul o el mestissatge. Les lletres també mostren una evolució i una voluntat més poètica respecte ‘El Naixement’, el seu EP de 2021 amb el què es va donar a conèixer. La presentació oficial del disc tindrà lloc el proper 16 de març a La Nau de Barcelona.

‘Bocaterrosa’ és prioritzar-se. És guardar el cap sota l’ala quan allà fora tot són llums i sorolls incontrolables. És silenci, és escolta i és crit. És abraçar la improductivitat en un món guiat per la immediatesa i la superficialitat. Allà on procastinar i cuidar-se és gairebé un acte revolucionari. Ha estat un procés d’alliberament i aprenentatge sobre saber quan marxar d’espais i vincles poc curosos. És aprendre a renunciar per començar a viure.

- Publicitat -