Sexenni després de publicar ‘Houston’, primer avançament del seu segon treball, i tema que ja s’ha convertit en la cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya aquest 2023, ara el grup presenta ‘Klk quieren las chicas’, segon single del seu segon treball que sortirà el pròxim mes de setembre.

En aquesta cançó de ritmes “disco” i sonoritat pop, els lleidatans ironitzen sobre els pesats que et mengen l’orella durant tota la nit. La cançó explica la història d’un noi que, tot i estar tota la estona parlant de lligar, és incapaç de parlar amb cap noia. A la lletra, els diferents integrants del grup ens descriuen aquest personatge pintoresc des de diferents punts de vista: des d’un amic retrobat de la infància que l’aguanta durant una nit de festa fins al cambrer que el suporta tots les caps de setmana a la discoteca. Tot això mantenint el to satíric i desenfadat que tant caracteritza al grup.

Així el grup segueix la amb la línia sonora que va començar a dibuixar amb el seu primer single ‘Houston’. La producció ha estat a càrrec del membre del grup Pep Saula i ve acompanyada d’un videoclip dirigit per l’Alba Muñoz que reafirma el to humorístic i el missatge de la cançó.

- Publicitat -

Tot i que el disc hagi d’esperar fins a finals d’estiu, el grup ja començarà una gira aquesta primavera on anirà avançant part del nou repertori. La gira començarà a la Sala Cotton Club de Lleida i a la Sala Razzmatazz de Barcelona i promet passar pels principals festivals de música del país!