Ara o Mai és el segon single avançament del nou disc d’O-ERRA “Focs artificials” que sortirà el març en CD editat per Blau, un àlbum en que el grup fa una volta al seu estil i ens convida a fer un viatge en el temps començant als anys 70, passant pels 80 i 90, per acabar a l’actualitat amb La Canción del Verano, últim senzill del grup que va aconseguir una gran repercussió, convertint-se en un dels temes més cantats i escoltats de l’estiu 2022.

Ara o Mai és una cançó que mescla influències d’estils diversos com el techno berlinès, l’indie rock i el grunge. En una aposta molt diferent i molt clara per l’electrònica pura però mantenint l’essència, O-ERRA ens conta una història senzilla dins un ambient nocturn de festa. Produïda per O-ERRA i Jaume Gelabert a Tramuntana Estudis.

Acompanyen el llançament amb un videoclip dirigit per Joan Fullana i Jan Marsol.

- Publicitat -