Foto: Rosa Borrell

A vegades no cal ser tan retorçats ni tan hiperbòlics, ni farcir de prosa el text ni donar tantes voltes per trobar el concepte. “LOW IS” és així, tal com raja. Tan pur com sembla i tan cristal·lí quan sona. Ubiquem-nos. Lowis és l’alter ego de Lluís Borrell, un jove productor a l’ombra que ha treballat per grans artistes de l’escena que no esmentarem perquè avui posem el focus en ell i en ningú més.

No calen filigranes per explicar un disc que parla per sí sol. Ja ha sortit publicat i mola. Mola molt. I s’ha fet amb amor. I amb un concepte ràpid, vaporós, natural. La noticiabilitat del disc? La podem buscar, però, de vegades, és tan senzill com prémer el play, relaxar-se i fer volar la imaginació al ritme d’un disc debut de l’artista sabadellenc que sona fresc i és multicolor.

“LOW IS” és la porta d’entrada al món d’en LOWIS, el jove artista multidisciplinar sabadellenc que ha fet màgia des de la seva habitació. L’alter ego del Lluís Borrell neix amb la intenció de mostrar-nos el seu imaginari on hi fusiona il·lustració i música i que és un viatge en una nau espacial imaginària que travessa de punta a punta la seva ànima.

- Publicitat -

A “LOW IS” hi trobem de tot. Hip hop, funk, pop i electrònica -entre d’altres- hi caben en un disc ample on el binomi experimentació i diversió és més latent que mai. El disc, autroproduït pel propi Lowis és una mostra natural dels seus gustos i referències que ja hem vist en els seus anteriors singles “Burros i Animals, amb Vic Mirallas”, “Entenc” o “Aigua Passada”.