Judit Neddermann ens presenta ‘Celebrar’, un himne a l’alegria de viure i compartir, mostrant així el seu perfil més lluminós i esperançador. És el primer avançament del seu nou disc LAR, que veurà la llum el 14 d’abril.

Acompanyada de la seva banda habitual i produïda pel Pau Figueres i l’Arnau Figueres, s’aprecia una vegada més la influència de la música brasilera, reforçada en aquest cas pel Cra Rosa, percussionista de Bahia establert a Barcelona.
En un món complex i desigual, la Judit no ha desistit i aporta una cançó que busca el somriure i les ganes de celebrar.

‘Llum al cel’ és el segon single d’aquest primer bundle; una cançó íntima però profunda, composta enmig de la nit. És una d’aquestes cançons que surten seguides, com si algú estirés d’un fil.

- Publicitat -

Una exposició de la seva vulnerabilitat i força, una cançó on descriu les seves pors, comparteix com la inspiració pot ser l’energia que la salva en moments durs, agraeix la vida viscuda i recorda com és d’efímer viure.
Una mescla de cançó d’autor, pop i pinzellades de gòspel on la veu de la Judit destaca entre el bonic teixit de les guitarres del Pau Figueres i el baix de l’Isaac Coll.