Foto: Xavi Souto

Joanlupi publica aquest divendres 17 de febrer el seu primer EP Cosa del temps. Després d’estrenar amb èxit els senzills “Com m’agrada” i “Nem aprenent” en els últims mesos, l’artista de Sant Boi de Llobregat presenta per fi el seu primer curta durada, que inclou quatre cançons.

El mateix títol explica el missatge que vol transmetre Joanlupi a Cosa del temps: que la clau es troba en el procés i no tant en la finalitat del que fem, que créixer comporta diversos reptes inevitables i que la quotidianitat i la naturalitat són les millors armes per afrontar els canvis que van succeint al llarg de la nostra vida. A més, aquest títol, que forma part d’un dels versos de “Nem aprenent”, ha estat pronunciat per tots alguna vegada, el que evidencia la proximitat i el sentiment de col·lectivitat que transmeten les seves lletres.

- Publicitat -