Cactus és un grup valencià impregnat per la música urbana que l’ha caracteritzat des dels seus inicis, barrejant estils com el Hip Hop, la música electrònica i una actitud més pop, que fa que tothom s’aixequi de la cadira i balli sense parar! Energia i bon rotllo són les paraules que descriurien la banda a la perfecció.

Després de dos àlbums amb gran èxit a les terres valencianes, ‘Cactus’ (2018) i ‘Roma’ (2019), el grup ha emprès un nou camí amb Delirics, segell referent en música urbana catalana, que ha decidit apostar pel grup valencià en un projecte que sens dubte, ha portat la música als carrers i els ha fet vibrar!

Ara, presenten ‘Mone!’, un tema que parla de la gent que ens acompanya en el viatge que és la vida. Que al final, aquesta és un camí amb un únic tiquet d’anada, un camí que no sabem on ens porta ni com l’acabarem. Però hi ha certes coses que sí sabem: la bona companyia, tota aquella gent que ens acompanya en les diferents aventures. En aquest senzill, Cactus uneix forces amb Colomet, una de les artistes més fresques i revolucionàries del País Valencià actualment.

- Publicitat -