En poc més d’un any els Boom Boom Fighters & Cookah P s’han situat al panorama musical català amb una proposta innovadora que combina el Roots reggae dels anys 80’s amb el dancehall dels 90’s, amb una essència única, fresca i desenfadada. Un fet que ha facilitat que ara treguin el seu disc d’estudi: Confit.

El projecte, nascut entre Mataró i Girona, són una banda de 6 músics, amb molta energia i amb la capacitat de fer ballar al públic durant tot el show. Els Boom Boom són pura festa, han vingut per quedar-se i per fer de cada plaça un dancehall. Ara, amb nous temes que començaran a sonar per tots els racons el proper 9 de febrer i on hi trobem líriques festives, generacionals, àcides i sempre amb una fuetada de crítica social embolcallada amb humor i bonhomia.

Confit és el seu primer llarga durada seriós després de la seva celebradíssima mixtape de presentació Family Tings. A més, el grup torna a comptar amb els malabarismes lírics de Cookah P, un jove MC gironí amb una dilatada trajectòria al món dels sound systems. Ens trobem doncs, davant d’una necessària alenada d’aire fresc carregada de música festiva i efervescent.

- Publicitat -