Sexenni presenta Houston, el primer tema del seu segon treball, que sortirà el pròxim mes de setembre. Després de l’ascens que els lleidatans van viure durant l’any passat arran del seu primer disc “Retrats” i de senzills com ‘De Lao’, en aquesta cançó recapitulen la seva experiència viscuda i conviden a tot el món a sumar-se al “viatge galàctic” particular del grup.

El grup continua amb la temàtica espacial, en el qual a través d’al·legories cosmonàutiques llencen un missatge ple d’energia i d’eufòria. ‘Houston’ és un cant a l’empenta i a la joventut.

Aquesta cançó és un pas dels lleidatans cap a una sonoritat més pop, amb influència del synthwave, però mantenint les arrels urbanes del grup. El llançament també ve acompanyat d’un videoclip de Gina M. Wandelmer produït per LCD Films.

- Publicitat -

‘Houston’ és la cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya 2023 -que tindrà lloc del 20 al 26 de març gràcies al concurs organitzat per iCat.

Tot i que el disc hagi d’esperar fins al setembre, el grup ja començarà una gira aquesta primavera on anirà avançant part del nou repertori. La gira començarà a la Sala Cotton Club de Lleida i també passarà per la Sala Razzmatazz de Barcelona.