Primera setmana de gener amb llançaments musicals destacables. A nivell internacional trobem “Late developers” dels Belle and Sebastian, però també “Never going under” dels Circa Waves. Mentrestant a casa nostra arriba nou treball de Sergi Carbonell “Refugi” i de Halldor Mar “El mar no té camins”.
Pel que fa a les novetats musicals, ha estat la setmana de la sessió 53 de Bizarrap i Shakira, però també del retorn de Miley Cyrus amb ‘Flowers’. La col·laboració entre Els Catarres i La Fúmiga també ha donat de què parlar. També han publicat nous temes: Maneskin, Sam Smith, Lukas Graham, American Authors, All Time Low, The Chainsmokers, You me at six o Alok. A casa nostra tenim cançons noves d’Àlex Pérez, Guillem Roma, Jordi Ninus, Pepet i Marieta o Oli.

- Publicitat -

Totes elles i alguna més les podreu escoltar a la nostra llista de novetats a Spotify.